Om oss

Anlitar du oss får du ett stort engagemang och personligt bemötande i kombination med stor specialistkunskap och lång erfarenhet av bygg. Grundare och VD för IDIA Group är Andreas Ugriczicz som flyttade till Sverige från Gdansk 2001. Andreas har X års erfarenhet som byggare. Han lärde sig snabbt svenska och bestämde sig för att starta sitt eget företag med passion och profession som bränsle. Idag har företaget vuxit till 12 anställda byggare, snickare och målare och fortsätter växa i takt med en ökad efterfrågan. 
 
Dedikerad projektledare Det är viktigt att hela processen är smidig och att resultatet överträffar dina förväntningar – från första kontakt till färdigt resultat. Vi har inga säljare, Andreas är din personliga konsult som bollar tankar och ger kreativ input och tips för att maximera kvalitet och resultat, till lägsta möjliga kostnad. Efter avslutat uppdrag följer vi upp och säkerställer att resultatet är enligt förväntan. Skulle det behövas så gör vi justeringar tills du är helt nöjd.

andreas

”Jag älskar att träffa nya människor och att skapa en personlig relation till varje kund. Jag ser det som en ära att få hjälpa dem att skapa sina drömhem!”

Andreas Ugriczicz, grundare och VD