Tjänster

Vi är kreativa konsulter inom bygg och inredning. Vi bygger, snickrar, målar, tapetserar, lägger och slipar golv, drar el, renoverar badrum och platsbygger kök – inget jobb är för stort eller för litet för oss. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag, gemensamt är att vi bygger snygga och funktionella miljöer som möter kundens behov. Vi bygger nytt, bygger om, bygger ut, renoverar och platsbygger. I dagsläget är vi fokuserade på kunder inom Stockholmsområdet.

Pålitliga och prisvärda

Vi agerar ofta totalentreprenör för större byggen och renoveringar och tar då in andra certifierade specialister och hantverkare som utför el, vatten, VVS etc. Vi innehar F-skatt och erbjuder ROT-avdrag. Våra arbeten har försäkringar och garantier enligt svensk lag.

Den senaste tekniken

Vi ser vårt arbete som ett hantverk och har stor yrkesstolthet. Samtidigt är vi innovativa och tar gärna hjälp av modern teknik för att effektivisera och kvalitetssäkra. Vid ett hembesök gör vi en 3D-scanning som på några minuter läser av ditt hems struktur och genererar en tredimensionell skalenlig ritning. Baserat på den kan vi sedan skapa en ny planritning och testa oss fram till den bästa lösningen. Tack vare detta sparar vi mycket tid vid hembesök och konsultation. 

Tydlig dokumentation

Anlitar du oss är det ordning och reda. Vi för noga dokumentation av varje uppdrag och som kund får du en pärm som sammanfattar allt från materialval och färgkoder till offertunderlag, arbetstimmar, ritningar och vilka strukturella ändringar som gjordes. Givetvis för din egen skull, men det har också ett stort värde för eventuella framtida ägare. 
 
Välkommen att kontakta oss för en snabboffert eller personlig konsultation!